กลับหน้าเว็บสำนักหอสมุดฯ

           
 ชมเชย (145)   
   
พิมพ์ชื่อหัวข้อ หรือชื่อผู้แนะนำ
รายการที่ 1 ถึง 11 จากที่พบ 120 รายการ
ประเภท :
แนะนำหนังสือใหม่  
ลำดับ
รายละเอียด
คำชี้แจง
1.
    AACE cost estimation
[8 พฤศจิกายน 2562]
    สืบค้นเอกสารที่เกี่ยวข้อง 2 รายการ 1.AACE International Recommended Practice No. 18R-97 : COST ESTIMATE CLASSIFICATION SYSTEM -TCM Framework: 7.3 – Cost Estimating and Budgeting (Rev. November 29, 2011) 2.NYC Department of Environmental Protection , Bureau of Engineering Design and Construction Cost Estimating Manual , Issued June 2008
[8 ตุลาคม 2563]
2.
    ASTM
[23 กันยายน 2562]
    ผู้ใช้เข้าใจผิด ผู้ใช้บริการต้องการชมเชย
3.
    AOCS 7th
[1 สิงหาคม 2562]
    สำนักหอสมุดมีให้บริการแล้ว
[2 สิงหาคม 2562]
4.
    AOCS 7th
[1 สิงหาคม 2562]
    ปี 2018 สำนักหอสมุดฯ บอกรับ AOCS 7th ed (2017) ไว้ให้บริการแล้ว และจัดหา ฉบับปรับปรุงใหม่แล้วในปีงบประมาณ 2564
[31 มีนาคม 2564]
5.
    CIPAC V. 1C, 1B, D, E, F, G, H, J, K (Analysis of Technical and Formulated Pesticides
[18 เมษายน 2562]
    out of print and no further available
[8 ตุลาคม 2563]
6.
    หนังสือ Methods of Soil Analysis Part 3 - Chemical Methods
[17 มกราคม 2562]
    สำนักหอสมุดฯ จะนำเข้าสู่กระบวนการจัดหา ในปีงบประมาณ ๒๕๖๓
7.
    หนังสือ ANS1/AWWA C200 - 17
[9 มกราคม 2562]
    สำนักหอสมุดฯ มีมาตรฐานหมายเลขนี้ไว้ให้บริการแล้ว
[9 สิงหาคม 2562]
8.
    AOAC 2019
[7 มกราคม 2562]
    ปี 2019 สำนักหอสมุดฯ บอกรับ AOAC INTERNATIONAL’s Official Methods of Analysis (OMA) Online. ไว้ให้บริการแล้ว
[7 มีนาคม 2562]
9.
    1. Microorganism in food 1 : Their significance and methods of enumeration ISBN : 0802022936 2. Microorganism in food 2 : sampling for microbiological analysis principles and specific applications 1986 ISBN : 0802056938 3. Microorganism in food 3 : Microbial Ecology of food Vol 1 Factors Affecting Life and Death of Microorganisms ISBN : 0123635012 Vol 2 : food commodities (ISBN : 0123635020) 1980 4. Microorganism in food 4 : Application of the Hazard Analysis Critical Control Point System to Ensure Microbiological Safety and Quality 1988 ISBN 0632021810 5. Microorganism in food 5 Characteristics of Microbial Pathogens 1996 ISBN : 041247350 6. Microorganisms in food 6 microbial ecology of food commodities 2005 ISBN : 0366-48675 7. Microorganisms in food 7 microbiological testing in 2002 ISBN : 0306472627 8. Microorganisms in foods 8 use of data for assessing process control and product acceptance 2011 ISBN : 978-1-4419-9373-1
[1 พฤศจิกายน 2561]
    รายการที่ 1-2 มีไว้ให้บริการอยู่แล้ว รายการที่ 3-4 out of print รายการที่ 5-8 สำนักหอสมุดฯ จักซื้อไว้ให้บริการแล้ว ในปีงบประมาณ ๒๕๖๔
[31 มีนาคม 2564]
10.
    AWWA Std. B 301 -18 Liquid Chlorine
[11 ตุลาคม 2561]
    สำนักหอสมุดฯ มีมาตรฐานหมายเลขนี้ไว้ให้บริการแล้ว
[9 สิงหาคม 2562]
11.
    Food chemical Codex 11 th.
[11 ตุลาคม 2561]
    สำนักหอสมุดฯ ได้นำเข้าสู่กระบวนการจัดหาในปีงบประมาณ ๒๕๖๒ แล้ว
[30 ตุลาคม 2561]
หน้าที่  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11  

   

Download Acrobat Reader

Best view with IE 5.0 or later version at 800x600
All comments please mail to
Webmaster
This site is copyright @ 2005 สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
75/7 ถ.พระรามหก แขวงทุ่งพญาไท เขตราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร 0 2201 7256 แฟกซ์ 0 2201 7285
Email : info@dss.go.th
ปรับปรุง : Monday, April 30, 2018 5:00 PM