กลับหน้าเว็บไซต์สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศฯ รวมเว็บไซต์เกี่ยวกับมาตรฐาน

  
 
พิมพ์คำที่ต้องการ :
ค้นหาจาก ชื่อเรื่อง เลข Codex no.
ลำดับที่ 1 ถึง 31 จากที่พบ 32

ลำดับ
หมายเลข Codex
1
CAC/GL 1 / Codex general guidelines on claims  ( ดูเพิ่มเติม)
2
CAC/GL 1 / Codex general guidelines on claims  ( ดูเพิ่มเติม)
3
CAC/GL 2 / Codex guidelines on nutrition labelling  ( ดูเพิ่มเติม)
4
CAC/GL 2 / Codex guidelines on nutrition labelling  ( ดูเพิ่มเติม)
5
CAC/GL 4 / Codex general guidelines for the utilization of vegetable protein products (VPP) in foods  ( ดูเพิ่มเติม)
6
CAC/GL 5 / Guidelines levels for radionuclides in foods following accidental nuclear contamination for use in international trade  ( ดูเพิ่มเติม)
7
CAC/GL 5 / Guidelines levels for radionuclides in foods following accidental nuclear contamination for use in international trade  ( ดูเพิ่มเติม)
8
CAC/GL 6 / Guideline levels for vinyl chloride monomer and acrylonitrile in food and packaging  ( ดูเพิ่มเติม)
9
CAC/GL 7 / Guideline levels for methylmercury in fish  ( ดูเพิ่มเติม)
10
CAC/GL 8 / Guidelines on formulated supplementary foods for older infants and young children  ( ดูเพิ่มเติม)
11
CAC/GL 9 / General principles for the addition of essential nutrients to foods  ( ดูเพิ่มเติม)
12
CAC/GL 10 / Advisory lists of mineral salts and vitamin compounds for use in foods for infants and children  ( ดูเพิ่มเติม)
13
CAC/GL 11 / Guidelines for mixed fruit juices  ( ดูเพิ่มเติม)
14
CAC/GL 12 / Guidelines for mixed fruit nectars  ( ดูเพิ่มเติม)
15
CAC/GL 13 / Guidelines for the preservation of raw milk by use of the lactoperoxidase system  ( ดูเพิ่มเติม)
16
CAC/GL 14 / Guide for the microbiological quality of spices and herbs used in processed meat and poultry products  ( ดูเพิ่มเติม)
17
CAC/GL 15 / Guidelines for the use of non-meat protein products in processed meat and poultry products  ( ดูเพิ่มเติม)
18
CAC/GL 17 / Guidelines procedures for the visual inspection of lots of canned foods for unacceptable defects  ( ดูเพิ่มเติม)
19
CAC/GL 18 / Guidelines for the application of the hazard analysis critical control point (HACCP) system  ( ดูเพิ่มเติม)
20
CAC/GL 19 / Guidelines for the exchange of information in food control emergency situations  ( ดูเพิ่มเติม)
21
CAC/GL 20 / Principles for food import and export inspection and certification  ( ดูเพิ่มเติม)
22
CAC/GL 21 / Principles for the establishment and application of microbiological criteria for foods  ( ดูเพิ่มเติม)
23
CAC/GL 22 / Guidelines for the design of control measures for streetvended foods in Africa  ( ดูเพิ่มเติม)
24
CAC/GL 23 / Guidelines for use of nutrition claims  ( ดูเพิ่มเติม)
25
CAC/GL 24 / Guidelines for use of the term " HALAL"  ( ดูเพิ่มเติม)
26
CAC/GL 25 / Guidelines for the exchange of information between countries on rejections of imported food  ( ดูเพิ่มเติม)
27
CAC/GL 26 / Guidelines for the design, operation, assessment and accreditation of food import and export inspection and certification system  ( ดูเพิ่มเติม)
28
CAC/GL 27 / Guidelines for the assessment of the competence of testing laboratories involved in the import and export control of food  ( ดูเพิ่มเติม)
29
CAC/GL 29 / General requirements for natural flavourings  ( ดูเพิ่มเติม)
30
CAC/GL 32 / Guidelines for the production, processing, labelling and marketing of organically produced foods  ( ดูเพิ่มเติม)
31
CAC/GL 33 / Recommened methods of sampling for the determination of pesticide residures for compliance with MRLS  ( ดูเพิ่มเติม)
 

หน้า   1 | 2  
   

   
Keyword Search  
Browse Search
กรณีค้นชื่อวารสารให้ใช้ Browse Search
: : คำค้น : :
: : ค้นจาก : : 
: : ฐานข้อมูล : :
 

มอก.มาตรฐานบังคับ

มาตรฐานผลิตภัณฑ์ชุมชน (มผช.)
มาตรฐานสินค้าเกษตรและอาหาร
  มาตรฐานสินค้า
  มาตรฐานระบบ
  มาตรฐานทั่วไป
  กฎระเบียบที่เกี่ยวข้องกับงาน
มาตรฐาน
    สินค้ากลุ่มพืช
    สินค้ากลุ่มปศุสัตว์
  สินค้ากลุ่มสัตว์น้ำ
มาตรฐานผลิตภัณฑ์ มก.ธกส.
  ประเภทอาหาร
  ประเภทไม่ใช่อาหาร
ข้อกำหนดฉลากเขียว
       
ศัพท์บัญญัติ
 
ศัพท์บัญญัติชื่อแร่
 
ศัพท์บัญญัติชื่อธาตุ
     


นำโค้ดไปติดที่เว็บของท่านแล้ว
กรุณาแจ้งเราทาง E-mail ที่
Webmaster
 

สถิติจาก truehit.net



Download Acrobat Reader

Best view with IE 5.0 or later version at 800x600
All comments please mail to
Webmaster

This site is copyright @ 2005 สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
75/7 ถ.พระรามหก แขวงทุ่งพญาไท เขตราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร 0 2201 7256 แฟกซ์ 0 2201 7265
Email : info@dss.go.th
ปรับปรุง : Tuesday, May 2, 2017 7:30 PM
หน่วยงานนี้ทำข้อมูลโดยมีวัตถุึประสงค์หลักเพื่อการศึกษาค้นคว้าเท่านั้น มิใช่เพื่อการแสวงหาผลกำไร