กลับหน้าเว็บไซต์สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศฯ รวมเว็บไซต์เกี่ยวกับมาตรฐาน

  
 
พิมพ์คำที่ต้องการ :
ค้นหาจาก ชื่อเรื่อง เลข Codex no.
ลำดับที่ 1 ถึง 29 จากที่พบ 29

ลำดับ
หมายเลข Codex
1
CAC/RCP 1 / Recommened international code of hygienic practice general principles of food hygiene  ( ดูเพิ่มเติม)
2
CAC/RCP 2 / Recommened international code of hygienic practice for canned fruit and vegetable products  ( ดูเพิ่มเติม)
3
CAC/RCP 3 / Recommened international code of hygienic practice for dried fruits  ( ดูเพิ่มเติม)
4
CAC/RCP 4 / Recommened international code of hygienic practice for desiccated coconut  ( ดูเพิ่มเติม)
5
CAC/RCP 5 / Recommened international code of hygienic practice for dehydrated fruits and vegetables including edible fungi  ( ดูเพิ่มเติม)
6
CAC/RCP 6 / Recommened international code of hygienic practice for tree nuts  ( ดูเพิ่มเติม)
7
CAC/RCP 8 / Recommened international code of hygienic practice for the processing and handling of quick frozen foods  ( ดูเพิ่มเติม)
8
CAC/RCP 11 / Recommened international code of hygienic practice for fresh meat  ( ดูเพิ่มเติม)
9
CAC/RCP 13 / Recommened international code of hygienic practice for processed meat and poultry products  ( ดูเพิ่มเติม)
10
CAC/RCP 14 / Recommened code of hygienic practice for poultry processing  ( ดูเพิ่มเติม)
11
CAC/RCP 15 / Recommened international code of hygienic practice for egg products  ( ดูเพิ่มเติม)
12
CAC/RCP 19 / Recommended international code of practice for the operation of irradiation facilities used for the treatment of foods  ( ดูเพิ่มเติม)
13
CAC/RCP 20 / Code of ethics for international trade in food  ( ดูเพิ่มเติม)
14
CAC/RCP 21 / Recommened international code of hygienic practice for foods food infants and children  ( ดูเพิ่มเติม)
15
CAC/RCP 23 / Recommened international code of hygienic practice for low-acid and acidified low-acid canned foods  ( ดูเพิ่มเติม)
16
CAC/RCP 23 / Recommened international code of hygienic practice for low-acid and acidified low-acid canned foods  ( ดูเพิ่มเติม)
17
CAC/RCP 29 / Recommened international code of hygienic practice for game  ( ดูเพิ่มเติม)
18
CAC/RCP 30 / Recommened international code of hygienic practice for the processing of frog legs  ( ดูเพิ่มเติม)
19
CAC/RCP 31 / Recommened international code of hygienic practice for dried milk  ( ดูเพิ่มเติม)
20
CAC/RCP 32 / Recommened international code of hygienic practice for the production, storage and composition of mechanically separated meat and poultry meat intende  ( ดูเพิ่มเติม)
21
CAC/RCP 33 / Recommened international code of hygienic practice for the collecting, processing and marketing of natural mineral waters  ( ดูเพิ่มเติม)
22
CAC/RCP 36 / Recommened international code of practice for storage and transport of edible oils and fats in bulk  ( ดูเพิ่มเติม)
23
CAC/RCP 39 / Recommened international code of practice for precooked and cooked foods in mass catering  ( ดูเพิ่มเติม)
24
CAC/RCP 40 / Recommened international code of practice for aseptically processed and packaged low-acid foods  ( ดูเพิ่มเติม)
25
CAC/RCP 41 / Recommened international code of hygienic practice for ante-mortem and post-mortem inspection of slaughter animal and for ante-mortem and post-mortem  ( ดูเพิ่มเติม)
26
CAC/RCP 42 / Recommened international code of hygienic practice for spices and dried aromatic plants  ( ดูเพิ่มเติม)
27
CAC/RCP 43 / Recommened international code of hygienic practice for the preparation and sale of street-vended foods (Regional standard-Latin America and the Caribb  ( ดูเพิ่มเติม)
28
CAC/RCP 44 / Recommened international code of hygienic practice for packaging and transport of tropical fresh fruit and vegetables  ( ดูเพิ่มเติม)
29
CAC/RCP 45 / Code of practice for the reduction of aflatoxin B1 in raw materials and supplemental feedingstuffs for milk producing animals  ( ดูเพิ่มเติม)
 

   

   
Keyword Search  
Browse Search
กรณีค้นชื่อวารสารให้ใช้ Browse Search
: : คำค้น : :
: : ค้นจาก : : 
: : ฐานข้อมูล : :
 

มอก.มาตรฐานบังคับ

มาตรฐานผลิตภัณฑ์ชุมชน (มผช.)
มาตรฐานสินค้าเกษตรและอาหาร
  มาตรฐานสินค้า
  มาตรฐานระบบ
  มาตรฐานทั่วไป
  กฎระเบียบที่เกี่ยวข้องกับงาน
มาตรฐาน
    สินค้ากลุ่มพืช
    สินค้ากลุ่มปศุสัตว์
  สินค้ากลุ่มสัตว์น้ำ
มาตรฐานผลิตภัณฑ์ มก.ธกส.
  ประเภทอาหาร
  ประเภทไม่ใช่อาหาร
ข้อกำหนดฉลากเขียว
       
ศัพท์บัญญัติ
 
ศัพท์บัญญัติชื่อแร่
 
ศัพท์บัญญัติชื่อธาตุ
     


นำโค้ดไปติดที่เว็บของท่านแล้ว
กรุณาแจ้งเราทาง E-mail ที่
Webmaster
 

สถิติจาก truehit.net



Download Acrobat Reader

Best view with IE 5.0 or later version at 800x600
All comments please mail to
Webmaster

This site is copyright @ 2005 สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
75/7 ถ.พระรามหก แขวงทุ่งพญาไท เขตราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร 0 2201 7256 แฟกซ์ 0 2201 7265
Email : info@dss.go.th
ปรับปรุง : Tuesday, May 2, 2017 7:30 PM
หน่วยงานนี้ทำข้อมูลโดยมีวัตถุึประสงค์หลักเพื่อการศึกษาค้นคว้าเท่านั้น มิใช่เพื่อการแสวงหาผลกำไร