กลับหน้าเว็บไซต์สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศฯ รวมเว็บไซต์เกี่ยวกับมาตรฐาน

  
 
พิมพ์คำที่ต้องการ : ค้นหาจาก
ลำดับที่ 32 ถึง 62 จากที่พบ 384

ลำดับ
ชื่อเรื่อง
32
Principle relating to the carry over of food additives into food  ( ดูเพิ่มเติม)
33
Procedure for the elaboration and publishing methods of sampling and analysis  ( ดูเพิ่มเติม)
34
Procedure for the elaboration of international individual cheese standards milk and milk product standards  ( ดูเพิ่มเติม)
35
Procedure for the elaboration of milk and milk product standards  ( ดูเพิ่มเติม)
36
Recommened methods of analysis of pesticide residues  ( ดูเพิ่มเติม)
37
Recommened methods of analysis of pesticide residues  ( ดูเพิ่มเติม)
38
Recommened methods of analysis of pesticide residues  ( ดูเพิ่มเติม)
39
Recommened methods of sampling for the determination of pesticide residues  ( ดูเพิ่มเติม)
40
International numbering system for food additives  ( ดูเพิ่มเติม)
41
International numbering system for food additives  ( ดูเพิ่มเติม)
42
Inventory of processing aids  ( ดูเพิ่มเติม)
43
Codex general guidelines on claims  ( ดูเพิ่มเติม)
44
Codex general guidelines on claims  ( ดูเพิ่มเติม)
45
Codex guidelines on nutrition labelling  ( ดูเพิ่มเติม)
46
Codex guidelines on nutrition labelling  ( ดูเพิ่มเติม)
47
Codex general guidelines for the utilization of vegetable protein products (VPP) in foods  ( ดูเพิ่มเติม)
48
Guidelines levels for radionuclides in foods following accidental nuclear contamination for use in international trade  ( ดูเพิ่มเติม)
49
Guidelines levels for radionuclides in foods following accidental nuclear contamination for use in international trade  ( ดูเพิ่มเติม)
50
Guideline levels for vinyl chloride monomer and acrylonitrile in food and packaging  ( ดูเพิ่มเติม)
51
Guideline levels for methylmercury in fish  ( ดูเพิ่มเติม)
52
Guidelines on formulated supplementary foods for older infants and young children  ( ดูเพิ่มเติม)
53
General principles for the addition of essential nutrients to foods  ( ดูเพิ่มเติม)
54
Advisory lists of mineral salts and vitamin compounds for use in foods for infants and children  ( ดูเพิ่มเติม)
55
Guidelines for mixed fruit juices  ( ดูเพิ่มเติม)
56
Guidelines for mixed fruit nectars  ( ดูเพิ่มเติม)
57
Guidelines for the preservation of raw milk by use of the lactoperoxidase system  ( ดูเพิ่มเติม)
58
Guide for the microbiological quality of spices and herbs used in processed meat and poultry products  ( ดูเพิ่มเติม)
59
Guidelines for the use of non-meat protein products in processed meat and poultry products  ( ดูเพิ่มเติม)
60
Guidelines procedures for the visual inspection of lots of canned foods for unacceptable defects  ( ดูเพิ่มเติม)
61
Guidelines for the application of the hazard analysis critical control point (HACCP) system  ( ดูเพิ่มเติม)
62
Guidelines for the exchange of information in food control emergency situations  ( ดูเพิ่มเติม)
 

หน้า   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  
   

   
Keyword Search  
Browse Search
กรณีค้นชื่อวารสารให้ใช้ Browse Search
: : คำค้น : :
: : ค้นจาก : : 
: : ฐานข้อมูล : :
 

มอก.มาตรฐานบังคับ

มาตรฐานผลิตภัณฑ์ชุมชน (มผช.)
มาตรฐานสินค้าเกษตรและอาหาร
  มาตรฐานสินค้า
  มาตรฐานระบบ
  มาตรฐานทั่วไป
  กฎระเบียบที่เกี่ยวข้องกับงาน
มาตรฐาน
    สินค้ากลุ่มพืช
    สินค้ากลุ่มปศุสัตว์
  สินค้ากลุ่มสัตว์น้ำ
มาตรฐานผลิตภัณฑ์ มก.ธกส.
  ประเภทอาหาร
  ประเภทไม่ใช่อาหาร
ข้อกำหนดฉลากเขียว
       
ศัพท์บัญญัติ
 
ศัพท์บัญญัติชื่อแร่
 
ศัพท์บัญญัติชื่อธาตุ
     


นำโค้ดไปติดที่เว็บของท่านแล้ว
กรุณาแจ้งเราทาง E-mail ที่
Webmaster
 

สถิติจาก truehit.net



Download Acrobat Reader

Best view with IE 5.0 or later version at 800x600
All comments please mail to
Webmaster

This site is copyright @ 2005 สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
75/7 ถ.พระรามหก แขวงทุ่งพญาไท เขตราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร 0 2201 7256 แฟกซ์ 0 2201 7265
Email : info@dss.go.th
ปรับปรุง : Tuesday, May 2, 2017 7:30 PM
หน่วยงานนี้ทำข้อมูลโดยมีวัตถุึประสงค์หลักเพื่อการศึกษาค้นคว้าเท่านั้น มิใช่เพื่อการแสวงหาผลกำไร