กลับหน้าเว็บไซต์สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศฯ รวมเว็บไซต์เกี่ยวกับมาตรฐาน

  
 
พิมพ์คำที่ต้องการ : ค้นหาจาก
ลำดับที่ 63 ถึง 93 จากที่พบ 384

ลำดับ
ชื่อเรื่อง
63
Principles for food import and export inspection and certification  ( ดูเพิ่มเติม)
64
Principles for the establishment and application of microbiological criteria for foods  ( ดูเพิ่มเติม)
65
Guidelines for the design of control measures for streetvended foods in Africa  ( ดูเพิ่มเติม)
66
Guidelines for use of nutrition claims  ( ดูเพิ่มเติม)
67
Guidelines for use of the term " HALAL"  ( ดูเพิ่มเติม)
68
Guidelines for the exchange of information between countries on rejections of imported food  ( ดูเพิ่มเติม)
69
Guidelines for the design, operation, assessment and accreditation of food import and export inspection and certification system  ( ดูเพิ่มเติม)
70
Guidelines for the assessment of the competence of testing laboratories involved in the import and export control of food  ( ดูเพิ่มเติม)
71
General requirements for natural flavourings  ( ดูเพิ่มเติม)
72
Guidelines for the production, processing, labelling and marketing of organically produced foods  ( ดูเพิ่มเติม)
73
Recommened methods of sampling for the determination of pesticide residures for compliance with MRLS  ( ดูเพิ่มเติม)
74
Guidelines for the development of equivalence agreements regarding food import and export inspection and certification systems  ( ดูเพิ่มเติม)
75
Recommened international code of hygienic practice general principles of food hygiene  ( ดูเพิ่มเติม)
76
Hazard analysis and critical control point (HACCP) system and guidelines for its application  ( ดูเพิ่มเติม)
77
Recommened international code of hygienic practice for canned fruit and vegetable products  ( ดูเพิ่มเติม)
78
Recommened international code of hygienic practice for dried fruits  ( ดูเพิ่มเติม)
79
Recommened international code of hygienic practice for desiccated coconut  ( ดูเพิ่มเติม)
80
Recommened international code of hygienic practice for dehydrated fruits and vegetables including edible fungi  ( ดูเพิ่มเติม)
81
Recommened international code of hygienic practice for tree nuts  ( ดูเพิ่มเติม)
82
Recommened international code of hygienic practice for the processing and handling of quick frozen foods  ( ดูเพิ่มเติม)
83
Recommened international code of hygienic practice for fresh meat  ( ดูเพิ่มเติม)
84
Recommened international code of hygienic practice for processed meat and poultry products  ( ดูเพิ่มเติม)
85
Recommened code of hygienic practice for poultry processing  ( ดูเพิ่มเติม)
86
Recommened international code of hygienic practice for egg products  ( ดูเพิ่มเติม)
87
Recommended international code of practice for the operation of irradiation facilities used for the treatment of foods  ( ดูเพิ่มเติม)
88
Code of ethics for international trade in food  ( ดูเพิ่มเติม)
89
Recommened international code of hygienic practice for foods food infants and children  ( ดูเพิ่มเติม)
90
Recommened international code of hygienic practice for low-acid and acidified low-acid canned foods  ( ดูเพิ่มเติม)
91
Recommened international code of hygienic practice for low-acid and acidified low-acid canned foods  ( ดูเพิ่มเติม)
92
Recommened international code of hygienic practice for game  ( ดูเพิ่มเติม)
93
Recommened international code of hygienic practice for the processing of frog legs  ( ดูเพิ่มเติม)
 

หน้า   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  
   

   
Keyword Search  
Browse Search
กรณีค้นชื่อวารสารให้ใช้ Browse Search
: : คำค้น : :
: : ค้นจาก : : 
: : ฐานข้อมูล : :
 

มอก.มาตรฐานบังคับ

มาตรฐานผลิตภัณฑ์ชุมชน (มผช.)
มาตรฐานสินค้าเกษตรและอาหาร
  มาตรฐานสินค้า
  มาตรฐานระบบ
  มาตรฐานทั่วไป
  กฎระเบียบที่เกี่ยวข้องกับงาน
มาตรฐาน
    สินค้ากลุ่มพืช
    สินค้ากลุ่มปศุสัตว์
  สินค้ากลุ่มสัตว์น้ำ
มาตรฐานผลิตภัณฑ์ มก.ธกส.
  ประเภทอาหาร
  ประเภทไม่ใช่อาหาร
ข้อกำหนดฉลากเขียว
       
ศัพท์บัญญัติ
 
ศัพท์บัญญัติชื่อแร่
 
ศัพท์บัญญัติชื่อธาตุ
     


นำโค้ดไปติดที่เว็บของท่านแล้ว
กรุณาแจ้งเราทาง E-mail ที่
Webmaster
 

สถิติจาก truehit.net



Download Acrobat Reader

Best view with IE 5.0 or later version at 800x600
All comments please mail to
Webmaster

This site is copyright @ 2005 สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
75/7 ถ.พระรามหก แขวงทุ่งพญาไท เขตราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร 0 2201 7256 แฟกซ์ 0 2201 7265
Email : info@dss.go.th
ปรับปรุง : Tuesday, May 2, 2017 7:30 PM
หน่วยงานนี้ทำข้อมูลโดยมีวัตถุึประสงค์หลักเพื่อการศึกษาค้นคว้าเท่านั้น มิใช่เพื่อการแสวงหาผลกำไร