กลับหน้าเว็บไซต์สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศฯ รวมเว็บไซต์เกี่ยวกับมาตรฐาน

  
 
พิมพ์คำที่ต้องการ : ค้นหาจาก
ลำดับที่ 94 ถึง 124 จากที่พบ 384

ลำดับ
ชื่อเรื่อง
94
Recommened international code of hygienic practice for dried milk  ( ดูเพิ่มเติม)
95
Recommened international code of hygienic practice for the production, storage and composition of mechanically separated meat and poultry meat intende  ( ดูเพิ่มเติม)
96
Recommened international code of hygienic practice for the collecting, processing and marketing of natural mineral waters  ( ดูเพิ่มเติม)
97
Recommened international code of practice for storage and transport of edible oils and fats in bulk  ( ดูเพิ่มเติม)
98
Recommened international code of practice for precooked and cooked foods in mass catering  ( ดูเพิ่มเติม)
99
Recommened international code of practice for aseptically processed and packaged low-acid foods  ( ดูเพิ่มเติม)
100
Recommened international code of hygienic practice for ante-mortem and post-mortem inspection of slaughter animal and for ante-mortem and post-mortem  ( ดูเพิ่มเติม)
101
Recommened international code of hygienic practice for spices and dried aromatic plants  ( ดูเพิ่มเติม)
102
Recommened international code of hygienic practice for the preparation and sale of street-vended foods (Regional standard-Latin America and the Caribb  ( ดูเพิ่มเติม)
103
Recommened international code of hygienic practice for packaging and transport of tropical fresh fruit and vegetables  ( ดูเพิ่มเติม)
104
Code of practice for the reduction of aflatoxin B1 in raw materials and supplemental feedingstuffs for milk producing animals  ( ดูเพิ่มเติม)
105
Determination of total solids content  ( ดูเพิ่มเติม)
106
Determination of loss on drying at 120 c for 16 hours  ( ดูเพิ่มเติม)
107
Determination of loss on drying at 105 c for 3 hours  ( ดูเพิ่มเติม)
108
Determination of sulphur dioxide ( According to carruthers, Heaney and Oldfield method )  ( ดูเพิ่มเติม)
109
Determination of sulphur dioxide ( According to monier - Williams method )  ( ดูเพิ่มเติม)
110
Determination of colour  ( ดูเพิ่มเติม)
111
Determination of polarization ( ICUMSA method )  ( ดูเพิ่มเติม)
112
Determination of conductivity ash  ( ดูเพิ่มเติม)
113
Determination of relative density at t / 20 c ( Base on the British Standards Institution method )  ( ดูเพิ่มเติม)
114
Determination of allyl isothiocyanate content ( Indian Standards Institution method )  ( ดูเพิ่มเติม)
115
Arachis oil test ( EVERS ) ( British Standards Institution method )  ( ดูเพิ่มเติม)
116
Sesame oil test ( BAUDOIN ) ( British Standards Institution method )  ( ดูเพิ่มเติม)
117
determination of soap content ( British Standards Institution method )  ( ดูเพิ่มเติม)
118
Determination of iron content ( British Standards Institution method )  ( ดูเพิ่มเติม)
119
Estimation of milk fat content  ( ดูเพิ่มเติม)
120
Determination of fat content  ( ดูเพิ่มเติม)
121
Determination of water content by loss of mass on drying  ( ดูเพิ่มเติม)
122
Determination of vitamin E ( Tocopherols ) content  ( ดูเพิ่มเติม)
123
Determination of sodium chloride content  ( ดูเพิ่มเติม)
124
Standard procedure for thawing of quick frozen fruits and vegetables  ( ดูเพิ่มเติม)
 

หน้า   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  
   

   
Keyword Search  
Browse Search
กรณีค้นชื่อวารสารให้ใช้ Browse Search
: : คำค้น : :
: : ค้นจาก : : 
: : ฐานข้อมูล : :
 

มอก.มาตรฐานบังคับ

มาตรฐานผลิตภัณฑ์ชุมชน (มผช.)
มาตรฐานสินค้าเกษตรและอาหาร
  มาตรฐานสินค้า
  มาตรฐานระบบ
  มาตรฐานทั่วไป
  กฎระเบียบที่เกี่ยวข้องกับงาน
มาตรฐาน
    สินค้ากลุ่มพืช
    สินค้ากลุ่มปศุสัตว์
  สินค้ากลุ่มสัตว์น้ำ
มาตรฐานผลิตภัณฑ์ มก.ธกส.
  ประเภทอาหาร
  ประเภทไม่ใช่อาหาร
ข้อกำหนดฉลากเขียว
       
ศัพท์บัญญัติ
 
ศัพท์บัญญัติชื่อแร่
 
ศัพท์บัญญัติชื่อธาตุ
     


นำโค้ดไปติดที่เว็บของท่านแล้ว
กรุณาแจ้งเราทาง E-mail ที่
Webmaster
 

สถิติจาก truehit.net



Download Acrobat Reader

Best view with IE 5.0 or later version at 800x600
All comments please mail to
Webmaster

This site is copyright @ 2005 สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
75/7 ถ.พระรามหก แขวงทุ่งพญาไท เขตราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร 0 2201 7256 แฟกซ์ 0 2201 7265
Email : info@dss.go.th
ปรับปรุง : Tuesday, May 2, 2017 7:30 PM
หน่วยงานนี้ทำข้อมูลโดยมีวัตถุึประสงค์หลักเพื่อการศึกษาค้นคว้าเท่านั้น มิใช่เพื่อการแสวงหาผลกำไร