กลับหน้าเว็บไซต์สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศฯ รวมเว็บไซต์เกี่ยวกับมาตรฐาน

  
 
พิมพ์คำที่ต้องการ : ค้นหาจาก
ลำดับที่ 311 ถึง 341 จากที่พบ 384

ลำดับ
ชื่อเรื่อง
311
Codex standard for edible cassava flour  ( ดูเพิ่มเติม)
312
Codex standard for grated desiccated coconut  ( ดูเพิ่มเติม)
313
Codex standard for durum wheat semolina and durum wheat flour  ( ดูเพิ่มเติม)
314
General standard for vegetable juices  ( ดูเพิ่มเติม)
315
Codex standard for the labelling of and claims for foods for special medical purposes  ( ดูเพิ่มเติม)
316
Codex standard for formula foods for use in weight control diets  ( ดูเพิ่มเติม)
317
Worldwide codex standard for pineapple  ( ดูเพิ่มเติม)
318
Worldwide codex standard for papaya  ( ดูเพิ่มเติม)
319
Worldwide codex standard for mangoes  ( ดูเพิ่มเติม)
320
Worldwide codex standard for nopal  ( ดูเพิ่มเติม)
321
Worldwide codex standard for prickly pear  ( ดูเพิ่มเติม)
322
Worldwide codex standard for carambola  ( ดูเพิ่มเติม)
323
Codex standard for baby corn  ( ดูเพิ่มเติม)
324
General standard for food additives  ( ดูเพิ่มเติม)
325
Codex general standard for contaminants and toxins in foods  ( ดูเพิ่มเติม)
326
Codex standard for litchi  ( ดูเพิ่มเติม)
327
Codex standard for avocado  ( ดูเพิ่มเติม)
328
Codex general standard for the use of dairy terms  ( ดูเพิ่มเติม)
329
Codex standard for milk powders and cream powder  ( ดูเพิ่มเติม)
330
Codex group standard for cheeses in brine  ( ดูเพิ่มเติม)
331
Maximum level and sampling plan for total aflatoxins in peanuts intended for further processing  ( ดูเพิ่มเติม)
332
Codex standard for butter  ( ดูเพิ่มเติม)
333
Codex standard for milkfat products  ( ดูเพิ่มเติม)
334
Codex standard for evaporated milks  ( ดูเพิ่มเติม)
335
Codex standard for sweetened condensed milks  ( ดูเพิ่มเติม)
336
Standard for whole milk powder, partly skimmed milk powder and skimmed milk powder  ( ดูเพิ่มเติม)
337
Codex standard for cheese  ( ดูเพิ่มเติม)
338
Codex standard for whey cheese  ( ดูเพิ่มเติม)
339
Codex general standard for named variety process (ed) cheese and spreadable process(ed) cheese  ( ดูเพิ่มเติม)
340
Codex general standard for process(ed) cheese and spreadable process(ed) cheese  ( ดูเพิ่มเติม)
341
Codex general standard for process(ed) cheese and preparations [process(ed) cheese food and process(ed) cheese spread ]  ( ดูเพิ่มเติม)
 

หน้า   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  
   

   
Keyword Search  
Browse Search
กรณีค้นชื่อวารสารให้ใช้ Browse Search
: : คำค้น : :
: : ค้นจาก : : 
: : ฐานข้อมูล : :
 

มอก.มาตรฐานบังคับ

มาตรฐานผลิตภัณฑ์ชุมชน (มผช.)
มาตรฐานสินค้าเกษตรและอาหาร
  มาตรฐานสินค้า
  มาตรฐานระบบ
  มาตรฐานทั่วไป
  กฎระเบียบที่เกี่ยวข้องกับงาน
มาตรฐาน
    สินค้ากลุ่มพืช
    สินค้ากลุ่มปศุสัตว์
  สินค้ากลุ่มสัตว์น้ำ
มาตรฐานผลิตภัณฑ์ มก.ธกส.
  ประเภทอาหาร
  ประเภทไม่ใช่อาหาร
ข้อกำหนดฉลากเขียว
       
ศัพท์บัญญัติ
 
ศัพท์บัญญัติชื่อแร่
 
ศัพท์บัญญัติชื่อธาตุ
     


นำโค้ดไปติดที่เว็บของท่านแล้ว
กรุณาแจ้งเราทาง E-mail ที่
Webmaster
 

สถิติจาก truehit.net



Download Acrobat Reader

Best view with IE 5.0 or later version at 800x600
All comments please mail to
Webmaster

This site is copyright @ 2005 สำนักหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
75/7 ถ.พระรามหก แขวงทุ่งพญาไท เขตราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร 0 2201 7256 แฟกซ์ 0 2201 7265
Email : info@dss.go.th
ปรับปรุง : Tuesday, May 2, 2017 7:30 PM
หน่วยงานนี้ทำข้อมูลโดยมีวัตถุึประสงค์หลักเพื่อการศึกษาค้นคว้าเท่านั้น มิใช่เพื่อการแสวงหาผลกำไร